Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Медия: Зеленски ще бъде поканен на срещата на високо равнище на НАТО в Мадрид

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще бъде поканен на срещата на високо ниво на водачите на НАТО, която ще се организира в Мадрид на 28-30 юни, заяви испанската осведомителна организация ЕФЕ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5921
По информация от организацията, представена от Българска телеграфна агенция, държавното управление на Испания, в съгласуваност с НАТО и други институции, е в развой на привършване на подготовката за срещата на високо ниво.

Окончателната стратегия на срещата към момента не е утвърдена от Алианса. След като това се случи, на президента на Украйна ще бъде връчена покана за присъединяване. Очаква се, че на срещата ще участват към 5000 участници - членове на делегации и разнообразни организации, както и публицисти.

Очаква се да дойдат над 40 интернационалните водачи - с изключение на 30-те водачи на страните от НАТО - измежду които и водачите на Австралия, Австрия, Ирландия, Кипър, Малта, Нова Зеландия, Финландия, Швеция, Южна Корея и Япония. В срещата ще вземат участие и ръководители на европейски институции.

Междувременно Зеленски подписа декрет за въвеждането на безсрочни наказания против президента на Русия Владимир Путин, предадоха украински медии. Съдържанието на самия декрет е оповестено през днешния ден на уеб страницата на президента на Украйна. В листата на глобите, наложени от Украйна на Путин, се съдържа общоприетият набор от ограничаващи ограничения, като да вземем за пример отвод за издаване на виза, възбрана за влизане на територията на Украйна и блокиране на активи в Украйна.

Указът на Зеленски планува и въвеждане на безсрочни наказания против представителя на Путин Дмитрий Песков и още 35 публични представители от Русия, измежду които ръководители на държавни ведомства и силови структури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР